Om oss
Vi är ett Nyländskt murningsföretag som grundades år 2020 och vi jobbar inom huvudstadsregionen. Vårt företag anställer flera professionella murare som har många års erfarenhet inom mursarbeten. Vi utför allt från helhetsbeting till delbetingen och vi samarbetar med byggföretag och privatkunder.

När du väljer Babak Muuraus Oy varje jobb går effektivt och vi garanterar att ni får ett rent och lyckat slutresultat. Vi respekterar varje arbetsplatsens tidtabeller så du kan absolut vara säker att allt går smidigt

Våra visioner och målsättningar
Vi arbetar ambitiöst och en dag vill vi vara en av de bästa och största murningsföretag i Finland. Vi tror att vi kan nå våra mål med professionalism, underbar kundbetjäning och trovärdigt partnerskap.

Våra åsikter om hållbar utveckling

Vi försöker minska förlust när vi jobbar även om det inte finns massor av möjligheter för det inom murningsarbete. Den största delen av förlust och skräp kommer från tegelsten. Det är möjligt att tegelstenen bryter under leverantörprocessen eller i arbetet. Vi försöker återvinna och återanvända varje bit som har blivit extra.

Allt annat såsom plast, papper och träd återvinns och återanvänds också. Vi syftar mot att minska trädförlusten genom att såga brädor till den rätta längden från början. Plast- och papperförlust kommer huvudsakligen från tegelstenscener och gardering av fönsterna.