Tietoa meistä
Me olemme vuonna 2020 perustettu, pääkaupunkiseudun alueella palveleva muurausalan yritys. Yrityksemme työllistää useita muurausalan ammattilaista, joiden varaan voit taatusti askea monet erilaiset muurausurakat! Meiltä luonnistuu siis kaikki kokonaisurakoista osittaisiin työurakoihin asti. Palvelemme sekä rakennusliikkeitä että yksityisasiakkaita. 

Kun valitsette Babak Muuraus Oy:n, työt sujuvat tehokkaasti ja saatte varmasti siistiä ja onnistunutta jälkeä. Kunnioitamme myös työmaiden sovittuja aikatauluja, joten voit olla täysin varma siitä, että työmaan aikatauluja ei venytetä ainakaan meidän toimestamme!

Visioista ja tavoitteellisesta työskentelystä
Työskentelymme on erittäin tavoitteellista ja me pyrimmekin olemaan jonain päivänä yksi Suomen johtavista muurausyrityksistä. Uskomme, että tämä saavutetaan ammattitaidolla, moitteettomalla asiakaspalvelulla sekä luotettavalla kumppanuudella.

Me ja kestävä kehitys

Muuraustyössä hävikin määrä jää melko pieneksi, mutta pyrimme silti jatkuvaan hävikin minimoimiseen. Kaikista eniten hävikkiä syntyy itse tiilestä. On mahdollista, että tiili hajoaa joko toimituksen aikana, tai silloin kun tiiltä hakataan oikean kokoisiksi paloiksi. Pyrimme kierrättämään ylimääräisiksi jääneet palat mahdollisimman hyvin, jotta ne voitaisiin hyödyntää uudelleen esimerkiksi muurausurakan myöhemmissä työvaiheissa. 

Muut jätteet, kuten muovi, paperi ja puu kierrätetään samalla periaatteella. Pyrimme välttämään puujätteen syntymistä valitsemalla oikeanlaiset laudat ja leikkaamalla laudat heti oikean pituisiksi. Muovi- ja paperihävikkiä syntyy eniten tiililavoista sekä ikkunoiden suojaamisesta.